Eksoottiset kodinkoneet

Tässä postauksessa ei nyt ole sen kummempaa jujua kuin minun kestohuvitus näistä meidän kodinkoneista. Nää on niin periamerikkalaisia, että 😀

Ensimmäisenä esiteltäköön meidän pölynimuri ja ns. ”siivouskaappi”. Tuonne taitto-ovien taakse on piilotettu pesukone ja kuivausrumpu, sekä pari pikku kaappia.

WP_20151106_15_17_54_ProShark, cleaning has never been easier! Jotta mattojen imuroiminen sujuisi kuin unelma, on Shark pölynimuri varustettu pyörivällä harjasosalla, joka nostaa kaikki roskat matoista ja pienimmistäkin lattian koloista, ohjaten ne ennen näkemättömällä imuteholla varustetun Shark pölynimurin pussittomaan säiliöön! Mulla tulee tästä niin mielen yksin kotona -elokuvat. Tuo kun ei edes ole mikään ketterä varsi-imuri, vaan tuollainen painava mötkäle 😀

Sitten meidän hieno pesukone:

WP_20160129_10_46_05_Pro

Ensisilmäyksellä aivan normaalilta näyttävä, päältä täytettävä pesukone. Mutta mitä sisältä paljastuukaan?

WP_20151106_15_27_51_Pro

Tavattoman tehokas, nostalgisia muistoja mieleen herättelevä, pulsaattorikonetta muistuttava pesurumpu. Keskellä on siis muovivarsi joka veivaa pyykkejä edestakaisin. Tämäkin tuo mieleen yksin kotona -elokuvat ja pelottavat pyykkireissut kellarikerrokseen. Onneksi pesukone on meillä kuitenkin keittiössä, pyykinpesun vuoksi ei siis tarvitse menettää yöunia.

Sitten keittiön muihin kalusteisiin:

Liesi. Tämäkin hieman eroaa totutusta, sillä kaikki säätönamikat ovat lieden takaosassa. Leveyttä tällä komistuksella on melkein 76 cm, eli parhaimmillaan tämä on 26 cm leveämpi mitä Suomen perusmallit. Johtuisikohan tämä siitä että uuniin täytyy mahtua kokonainen kalkkuna kiitospäivää varten? Mene ja tiedä 😀 Muutama kätevä piirre tässä kuitenkin on: lieden takaosassa on sähköpistoke esim. vatkainta varten ja liedessä on valmiina ajastin. Kätevää, jos ajastimen vain muistaa laittaa päälle.

WP_20151106_15_18_47_Pro

Ja jääkaappi:

WP_20151106_15_19_31_Pro

Tällä komistuksella on leveyttä 76 cm ja syvyyttä samaiset 76 cm. Pikainen katsaus Suomessa myytäviin jenkkikaappeihin kertoi, että tälläkin ryökäleellä on parhaimmassa tapauksessa yli 20 cm enemmän leveyttä verrattuna Suomen pikkuserkkuihin. Eli aiempi taivasteluni ei ollut ihan pelkkää kulttuurishokkia ja silmänlumetta, Pohjois-Ameriikassa jääkaapin täyttäminen vaatii enemmän vaivannäköä. Ruokaa pitää ostaa tuhlattavaksi asti.

Tänä viikonloppuna käymme myös vihdoin hankkimassa meille mikron, jee! Johan tässä on melkein kolme kuukautta kärvistelty ilman. Mikron puute ei muutoin oikeastaan ole vaikeuttanut elämää lainkaan, mutta olen viime aikoina alkanut kaivata aamupuuroa. Jota en siis jaksa/viitsi/halua keitellä kattilassa joka aamu erikseen. Hiutaleet mikroon veden/mantelimaidon kanssa ja hyvä tulee. Kohta sitä siis taas saa, aamupuuroa marjoilla, nam!

Bon week-end à tous!

-T

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s